Monday, March 21, 2011

23rd MARCH 2011


finally , hari yang ditungu2 akan muncul jugak ! oh damn ! wehhhh , takut gilaaaa . cuak sangat . dah tak terkata ni . adoii . tah berapa je lah yang aku boleh score . kalau ada rezeki , insyaAllah the best . amin . pray for me , and i'ill pray for you :) bayangkanlahh , result spm lahh yang kita akan bawak ke mana2 . ada ke org tanye , wehh , pmr kau brape ? or wehh upsr kau berapa ? haha . sumpah lawak . for sure sampai bila2 , org akan tanya , spm kau dapat berapa ? see . mana tak gila nye aku . tulahh , dulu banyak main dari main . sekarang dah menyesal . okay , just reda and tawakal .

tiba2 message masuk :

‎"KEMPEN MEMAKAI PAKAIAN SOPAN">anjuran:MP Reunion Club >tarikh:23/3/2011(mse amik result spm) >sasaran:smua calon espiem 2010(MP batch 09/10) yg amik spm kt qber.Marilah kte sme2 mmakai pakaian yg sopan (pkaian kmas & x kterlaluan bgi llki..., pkaian yg x mndedahkan aurat & x mnjolokkn mata bg prmpuan.. sluar jeans hrap xyah pkai!!) mse amik rsult nnt, kte bkn nk Hipokrit tp kte nk gembirakn aty guru2 kte...p/s:kte jrnihkn nme batch kte klo ad sdikit yg 'tercalar'... #akhlak mantap, result gempak# 133 sume cemerlang! InsyaAllah!!
take note to all Q-BERIAN .

ISTANA MELAWATI , PUTRAJAYA

14h and 15th march kita org dari kelana gombak , husel dgn upsi join jadi petugas majlis pengurniaan anugerah pingat & bintang persekutuan pengakap Malaysia :D even kita org tak di bayar apa2 , but kita org enjoy lah jadi volunteer . dapat pengalaman masuk istana . 1st time derr . pengalaman2 baru :) dapat tengok istiadat dalam istana , pantang larang time majlis berlangsung , eye to eye dengan org2 besar . seriusly , bukan senang nak dapat kalau tak join pergi sini . doa2 lah insyaAllah satu hari , ada rezeki dapat masuk istana lagi , but bukan as pengiring but salah seorang penerima ke . amin amin :) thanks to yazid jadi driver kita org . haha . one more things , 1st time sleepover dekat BP house . tak pernah2 aku tahu , wujudnya tempat ni before this  . mula2 , macam scary the movie je nak masuk . at last , bila dah dapat bilik , yahoo ! seronok ! ada air cond lagii . hihi
husaini , yazid , nabil , botak

k azyan , me , amalina

dalam balairung :)

perasan sangat dah tu , haha

ops , mateen mencapap . haha


KBG & HUSEL 

KBG , HUSEL ,UPSI

sekali seumur hidup :)



semua melantak makan kenyang2 , haha

we're eighteen 



bersama orang2 besar pengakap negara


adlyn marah aku duduk rapat sangat dengan botak .
sory2 , tak sengaja :)

KBG : KELANA BERSEKUTU GOMBAK
HUSEL : KELANA HULU SELANGOR
UPSI : UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS


UMRAH TRIP

family from kuantan 

we are cousin :)
okay , aku paling TINGGI 

family from arau 


KLIA , before departure

diyana , mimi , zahriyah 

happy cousin and my aunty 

kuala lipis vs kuala berang 

they're sibling
nur amirah and nur afiqa
hari ni (13march) hantar family belah abah , pahang dekat KLIA . mereka fly to mekah and madinah for 2 weeks . actually , planing family kita org pon join sekali tapi abg aku tak cuti . so , postpone lah dulu . biar die org go on dulu . pray for us di sana yaa :)

fixie !

orang lain fixie , kita pon sibuk jugak nak fixie . nahhh , ambiklahh . tu lahh budak2 zaman sekarang . dah minat , semua benda nak beli . aishh . paku dulang paku serpih , mengata orang die yang lebih . haha . padahal aku pun sama , kalau anak tauke balak takpe jugak . buat2 lah berjimat diyana oiii . hang tu dah lah pengganggur terhormat :DD

bersama junior adlyn , farah
nasib baik hang ringan yaa :)

depan rumah aku tu dohh 

terbaik derr  -____-
basikal stok2 pinjam org punya 

PWTC

mama , papa
baby , hubby
darling , sayang
awaa , beben

awa , ana

that pashmina !

actually pergi pwtc minggu lepas . saja je nak post . haha . dah lama tak berblogging . since internet yang super duper lembab , so takde mood langsong nak post entry . 1st time dapat info yang boleh tahan banyak dari booth yang ada dekat situ . al maklumlah jalan sendirian , so pandai2 lah survive . padahal ada wawa dgn nabil . takpelah , kasi can lah mereka bersama :DD kawan yang baik kan aku ni ? *okay , perasan sangat dah ni . thankyou untuk korang berdua kerana fully support aku haritu . haha . terharu sangat *ada ubi ada batas , ada hari saya balas :) tiba2 , terserempak dengan MY NEIGHBOURHOOD ! fuyohh ! pakai baju melayu , tabik springg lahh . haha

Friday, March 11, 2011

in pyjamas :)

1
2
3
4
5
6
7
macam biasa kegilaan masing masing terserlah . hahaha . ini lah antara aktiviti after spm . sumpah ! boring cuti tanpa buat ape ape lahh kan . but , bila dah sekolah , nak cuti pulak . aishh . itu lah realiti kehidupan . dah sebok , nak cuti . dah cuti , nak sebokkan diri pulak . please admit it . i love you all lahh my dearest friend :) kalau senang senang datanglah rumah aku ya ! mari kita sleep over lagi . haha .

*heyy bodoh , kau memang bodoh lah bodoh ! okayyy . dah pandai mencarut ye sekarang , fine2 nak berubah balik lahh nii . masalahnyewwww , panas betol aku ! suhu badan meningkat dan semakin meningkat . benci lahh orang yang , mula2 semangat , then tiba2 macam aku pulak yang terhegehhegeh ! aishhh !

Tuesday, March 8, 2011

pashmina !

tutorial shawl by maria elena :)




 ini lah antara cara-cara pakai shawl . haha . member aku yang selalu bagi - bagi link ! thanks ye korang .

yahoo ! i got new pashmina . tambah lagi koleksi baru :DD sukanyerrr . thanks yaaa ! padahal , aku muka tembok lah kan sebenarnya . main mintak mintak pulak . ye lahh , sape suruh gaji die macam tak banyak sangat lahh kan . haha . kejam kann :) one more thing , thanks coz sudi datang and bagi sendiri dekat rumah . hihi . aku tak menyusahkan kau kan ?
                                   
pink red gradient  :D





 my younger brother !
nama die muhamad naufal . die sangat lah nakal . bising dekat rumah ! sabar je lahh kan . muka die same tak dengan pooh tuu . okay . stop it ! bear tu je yang comel yaaa . adik aku tak pongg . haha .