Monday, March 21, 2011

23rd MARCH 2011


finally , hari yang ditungu2 akan muncul jugak ! oh damn ! wehhhh , takut gilaaaa . cuak sangat . dah tak terkata ni . adoii . tah berapa je lah yang aku boleh score . kalau ada rezeki , insyaAllah the best . amin . pray for me , and i'ill pray for you :) bayangkanlahh , result spm lahh yang kita akan bawak ke mana2 . ada ke org tanye , wehh , pmr kau brape ? or wehh upsr kau berapa ? haha . sumpah lawak . for sure sampai bila2 , org akan tanya , spm kau dapat berapa ? see . mana tak gila nye aku . tulahh , dulu banyak main dari main . sekarang dah menyesal . okay , just reda and tawakal .

tiba2 message masuk :

‎"KEMPEN MEMAKAI PAKAIAN SOPAN">anjuran:MP Reunion Club >tarikh:23/3/2011(mse amik result spm) >sasaran:smua calon espiem 2010(MP batch 09/10) yg amik spm kt qber.Marilah kte sme2 mmakai pakaian yg sopan (pkaian kmas & x kterlaluan bgi llki..., pkaian yg x mndedahkan aurat & x mnjolokkn mata bg prmpuan.. sluar jeans hrap xyah pkai!!) mse amik rsult nnt, kte bkn nk Hipokrit tp kte nk gembirakn aty guru2 kte...p/s:kte jrnihkn nme batch kte klo ad sdikit yg 'tercalar'... #akhlak mantap, result gempak# 133 sume cemerlang! InsyaAllah!!
take note to all Q-BERIAN .

3 comments: