Friday, March 11, 2011

in pyjamas :)

1
2
3
4
5
6
7
macam biasa kegilaan masing masing terserlah . hahaha . ini lah antara aktiviti after spm . sumpah ! boring cuti tanpa buat ape ape lahh kan . but , bila dah sekolah , nak cuti pulak . aishh . itu lah realiti kehidupan . dah sebok , nak cuti . dah cuti , nak sebokkan diri pulak . please admit it . i love you all lahh my dearest friend :) kalau senang senang datanglah rumah aku ya ! mari kita sleep over lagi . haha .

*heyy bodoh , kau memang bodoh lah bodoh ! okayyy . dah pandai mencarut ye sekarang , fine2 nak berubah balik lahh nii . masalahnyewwww , panas betol aku ! suhu badan meningkat dan semakin meningkat . benci lahh orang yang , mula2 semangat , then tiba2 macam aku pulak yang terhegehhegeh ! aishhh !

No comments:

Post a Comment