Monday, March 21, 2011

ISTANA MELAWATI , PUTRAJAYA

14h and 15th march kita org dari kelana gombak , husel dgn upsi join jadi petugas majlis pengurniaan anugerah pingat & bintang persekutuan pengakap Malaysia :D even kita org tak di bayar apa2 , but kita org enjoy lah jadi volunteer . dapat pengalaman masuk istana . 1st time derr . pengalaman2 baru :) dapat tengok istiadat dalam istana , pantang larang time majlis berlangsung , eye to eye dengan org2 besar . seriusly , bukan senang nak dapat kalau tak join pergi sini . doa2 lah insyaAllah satu hari , ada rezeki dapat masuk istana lagi , but bukan as pengiring but salah seorang penerima ke . amin amin :) thanks to yazid jadi driver kita org . haha . one more things , 1st time sleepover dekat BP house . tak pernah2 aku tahu , wujudnya tempat ni before this  . mula2 , macam scary the movie je nak masuk . at last , bila dah dapat bilik , yahoo ! seronok ! ada air cond lagii . hihi
husaini , yazid , nabil , botak

k azyan , me , amalina

dalam balairung :)

perasan sangat dah tu , haha

ops , mateen mencapap . haha


KBG & HUSEL 

KBG , HUSEL ,UPSI

sekali seumur hidup :)



semua melantak makan kenyang2 , haha

we're eighteen 



bersama orang2 besar pengakap negara


adlyn marah aku duduk rapat sangat dengan botak .
sory2 , tak sengaja :)

KBG : KELANA BERSEKUTU GOMBAK
HUSEL : KELANA HULU SELANGOR
UPSI : UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS


2 comments:

  1. bapak best gila. teringin pulak aku nak msuk istana. sibuk nmpak la ni. huhu.. =)

    ReplyDelete
  2. heee :D insyaAllah ada rezeki , one day nanti yaa :)

    ReplyDelete