Monday, March 21, 2011

PWTC

mama , papa
baby , hubby
darling , sayang
awaa , beben

awa , ana

that pashmina !

actually pergi pwtc minggu lepas . saja je nak post . haha . dah lama tak berblogging . since internet yang super duper lembab , so takde mood langsong nak post entry . 1st time dapat info yang boleh tahan banyak dari booth yang ada dekat situ . al maklumlah jalan sendirian , so pandai2 lah survive . padahal ada wawa dgn nabil . takpelah , kasi can lah mereka bersama :DD kawan yang baik kan aku ni ? *okay , perasan sangat dah ni . thankyou untuk korang berdua kerana fully support aku haritu . haha . terharu sangat *ada ubi ada batas , ada hari saya balas :) tiba2 , terserempak dengan MY NEIGHBOURHOOD ! fuyohh ! pakai baju melayu , tabik springg lahh . haha

No comments:

Post a Comment